Om Pappa P

Pappa P heter egentligen Peter Meurling, och är i grunden utbildad barnskötare. Han är född 1980 i Trelleborg, i södra Skåne. 2001 flyttade han från Clermont-Ferrand i Frankrike, direkt till Göteborg. Han är gift sedan 2011 med Jennifer (Jen), och i augusti 2012 fick de sin son Alexander (A).

2013 lämnade familjen Göteborg centrum för ett husliv på landet med distans till närmsta granne. Även om det fortfarande inte är långt från centrala Göteborg, så blev det inte bara till en annan kommun, utan även till ett annat län. Kungsbacka (Anneberg) i Halland blev nästa hem.

Peter har konstant många bollar i luften, och de flesta förvånas speciellt över hur han hinner med allt. Men han har bl.a. jobbat som DJ i 7 år, instruktör i Frankrike, Webbdesigner och Originalare. Numera är han anställd på Industrikompetens & Skill.

På fritiden har han dansat sedan gymnasieålder, och Streetdance är det som ligger varmast om hjärtat. Hösten 2014, går han över från elev till danslärare på Funkykidz i Kungsbacka. Under vintermånaderna står han gärna på en bräda i backen, och åker så fort han får en chans.
Han har spelat klarinett i 6 år, men nu för tiden, plockas den endast fram till Jul. Gitarren åker däremot fram ganska ofta, och speciellt när någon ny hit som spelas på radion ska övas in. Piano har också blivit en favorit med tiden.

Ett par uppdrag som bröllopsfotograf har gjort att ett gammalt intresse har tagit fart igen. Så fotografering är på senare tid en del av det egna företaget. När han försöker koppla av och hittar tid åt detta, så åker ritblocket fram, och något påbörjas som aldrig slutförs. Men det har nog mest med tidsbrist att göra.

Detta sammanfattar en del om vem Pappa P är utanför bloggen, och förhoppningsvis, så komer du även att gilla det han skriver om, som handlar om livet som pappa, i vardagsmiljö.

Tack för att du tog dig tid att läsa.

Translate »