365 dagar

365 dagar

Då var det precis 1 år sedan jag skrev förra inlägget. Därefter fick ni bara en notis om att jag skulle lägga ner bloggandet. Har jag saknat det? Jag skulle säga till och från. Ibland är det skönt att få ner sina tankar i skrift, men inte när det började ta alltförmycket värdefull tid från mig och familjen. Det bästa med det, är att jag själv kan gå tillbaka och läsa, titta på bilderna och tydligare minnas allt.

Med detta säger jag inte att det blir 3 inlägg/dag, men nu när jag känner för att skriva igen, så får vi se hur länge det varar.

1år sedan, och A skulle fylla 3år i augusti. Nu blir då såklart den lilla knatten 4år om ett tag, och visst har det hänt galet mycket i utvecklingen under året. Som t.ex. att han på egen hand har fått mig att känna mig riktigt gammal. Jag frågade om han kunde dra upp sina byxor, och han svarade ”Nej pappa, det är coolt att ha dem så”. Det var ju jag som svarade så för bara ett par år sedan.

Aja, bjuder på bilden från samtalet, och en från mammas kalas i helgen..


0 Kommentarer

Kommentera

Translate »