I’m alive

I’m alive

Jo, det är faktiskt så. Jag lever, och det märks kan man väl lugnt påstå. Det var riktigt länge sedan jag skrev, men den senaste tiden har vi packat efter jobbet, flyttat, köpt och sålt hus. Sedan har tiden gått åt att få A att känna sig som hemma. 

Vi vet att det inte är optimalt att flytta i ung ålder, för att barn även behöver den tryggheten med vad som är hem och förskola. Då är det i alla fall skönt att känna att han går kvar på samma föskola, så att något är stabilt i all kaos. 

Det är fortfarande kartonger överallt. Vi har haft 4årig bröllopsdag, det har varit mors dag och Jen fyllde år i lördags. Alltså blev det födelsedags/inflyttnings-fest på samma gång, bland kablar och kartonger. Gästerna skulle självklart bada med shotglas i handen, och dansstilar fanns det gott om ända in på småtimmarna. 

Gräset har jag hunnit klippa en gång i alla fall, och till helgen ska jag försöka få ordning på båten så vi kan åka ut och fiska. För övrigt är jag bröllopsfotograf på lördag igen. Senast var för 1½ vecka sedan, så ni förstår kanske varför man skulle kunna tro att jag hade gått under jord. 

Lite blandat med bilder från fest, flytt och annat kommer nedan iaf. 

   
                             

0 Kommentarer

Kommentera

Translate »