On the road

On the road

Då var det fredag igen gott folk! Själv sitter jag i bilen på väg till huvudkontoret i Linköping för möte i eftermiddag. Så när klockan börjar närma sig 20:00 ikväll och jag svänger in på uppfarten hemma, så ska jag skänka alla kollegor i Linköping en tanke som sitter proppmätta i soffan och slappar efter den traditionella fredagstacosen. 

På tal om klocka, så levererades den första beställningen äpple-klockan på morgonen i Australien, och nätet svämmas redan över med klipp och bilder på de lyckliga som fått dem. Men nej då, jag känner ingen avund idag..

Eller lyser det igenom?

  
Chivapchichin blev hur goda som helst igår, trots att det började brinna galet mycket i grillen och spetten tog eld. Nästa gång glömmer vi inte att lägga pinnarna i blöt innan. 

Sen måste jag tillägga hur skönt det är för både en själv och ens barn när overall och mössa inte är ett måste för att gå till förskolan. Dagens ”hiss”

   
 

1 Kommentar

  1. V.d 3 år sedan

    Cevapi heter det. Både i singular och plural.

Kommentera

Translate »