Vårt nya hus

Vårt nya hus

Jag fattar knappt att det snart är dags. Det var väl i oktober vi var och tittade första gången, och nu är det bara 7 veckor kvar. Jen tyckte att jag bara hann komma hem från jobbet innan jag stod i blåbyxor med skruvdragare, såg eller vinkelslip i handen. Därför flyttar vi nu till något som vi tycker är helt färdigt enligt vår smak.
Jo, jag känner väl eg. samma sak. Jag lägger hellre kvalitetstid på frugan och A, är att försummar dem pga. allt som ska fixas.

Men för att vara ärlig, så är det inte bara huset vi föll för. Området i sig verkar helt fantastiskt. Ca. 60 villor i ett område ute i ”skogen”, med en lekplats, fotbollsplan, tennisbana och en enorm badsjö med tillhörande brygga och bastu. Det känns som att A kommer att ha lite att göra i detta område med massa andra barn.
Det känns lite omvänt. Nu bor vi med ett begränsat antal grannar på avstånd och har eget vatten. Men vi flyttar 7km längre ut på samma huvudväg, och kommer ändå in i ett litet samhälle som är kommunalt anslutet.

Det roliga i allt detta är hur mycket vi fick reda på nu i veckan som vi inte visste innan. Vi var och hälsade på för att mäta lite innan flytten, och när vi gick runt så fick vi veta att det var centraldammsugare. Det stod varken i broschyren eller visades under visningen. Men tydligen ett stort plus enligt Jen.

Mitt stora plus var jacuzzin på altanen. Jag visste såklart att den fanns, men det var inget jag tittade på när vi valde huset, för en sån kan ställas vid vilket hus som helst i efterhand. Däremot har jag sagt att det förmodligen inte kommer att användas som man tänker sig från början. Men det jag inte visste, var att det alltid är fyllt, och håller 38 grader årets alla dagar, dygnet runt. Jag trodde att man tömde dem på vintern, och att det fylldes på varje gång man ville ta ett dopp. Det var mitt stora plus! Att kunna komma hem från jobbet en kall vinterdag, och sätta sig där med en öl i handen. Gött!

Avslutar med några av bilderna från annonsen på Hemnet

1 Kommentar

  1. Soffi 3 år sedan

    Det ser ju helt underbart ut!

Kommentera

Translate »