Sonicare AirFloss vs Tandtråd

Sonicare AirFloss vs Tandtråd

Att jag inte bara kan erkänna för min tandläkare och tandhygienist att jag är helt värdelös på tandtråd, och att jag aldrig kommer att dra den där tråden mellan varje tand 2 gånger per dag. Istället lovar jag att jag ska börja direkt samma kväll, men har redan glömt det innan jag har lämnat mottagningen.

Visst använder jag tandtråd, men det är långt mellan gångerna, och förmodligen hade jag lika gärna kunnat hoppa över det helt, och bara dra fram den efter en kväll med popcornskålen i famnen. Och nej, jag tycker inte ens att det är smidigare med Plackers eller vad de heter. Jag tycker bara att det är så himla bökigt.

Borsta gör jag 2-3 gånger varje dag, om munskölj på det, men det är inte samma sak.

Men Philips Sonicare AirFloss, som är samma serie som våra tandborstar, den är precis tekniken som gör att jag började använda den dagligen. Att sätta ett munstycke mellan tänderna och trycka på en knapp var både roligare, och gick extremt fort jämfört med tandtråd. Ibland fyller jag den med vatten, och ibland med munskölj. Den högtryckssprutan en stråle mellan tänderna, och med risk för att låta vidrig nu, så kände man smaken i munnen redan första gången av sånt som man inte vill ha kvar där. Alltså fungerade den precis som väntat.

Just nu finns den i presentförpackning på SIBA, där man får en eltandborste på köpet. Bara ett tips 🙂
Den är absolut värd pengarna, och om inget annat, så är gaddarna något som kan kosta en ännu mer om man inte sköter dem ordentligt, så det är en grym investering.

Kolla mitt Instaklipp nedan haha

airFloss_main

IMG_3103

0 Kommentarer

Kommentera

Translate »